Insero OÜ

Põhivaldkond: MEHAANIKA

Kontakt

info@insero.ee

+372 622 9505

www.insero.ee

Ettevõtte väärtused

Meeskond ja töökeskkond – igaüks saab teha mõtestatud tööd sihipärase ning eesmärgistatud juhtimise all ja hästi toimival töökohal. Usaldus ja kvaliteet – avatud suhtlus ja kõrge tasemelise teenuse tagamise põhimõtted tagamaks kliendi rahulolu. Uuendusmeelsus ja kestev õpe – järjepidev arenemine ja õppimisvõimalused, kindlustamaks jätkusuutlikku ettevõtte kasvu.

Visioon

Meie visioon on olla Põhja-Euroopas oma valdkonda edendav inseneribüroo, kes lisaks erilahendustele, pakuks ka oma standardlahendusi. Our vision is to be an engineering company promoting its field in Northern Europe, which, in addition to special solutions, would also offer its own standard solutions.

Töö- ja praktikavõimalused

Projekteerija – Ootame Sind kandideerima, kui omad eelnevat kokkupuudet 3D CAD keskkonnaga ja oled loomult positiivne ning kohusetundlik.

Statistika

– Ettevõte alustas tegevust 2012. aastal ning läbi pideva kasvu on tänaseks meie meeskonnas 15 inimest. – Meie meeskonnal on laialdane kompetents erinevate seadmete ja konstruktsioonide projekteerimisel, kuhu kuuluvad ka neli diplomeeritud mehhaanikainseneri (EQF tase 7) ja kaks volitatud mehaanikainseneri (EQF tase 8) – Insero on pälvinud Äripäeva poolt välja antava Gaselli ettevõtte tiitli neljal järjestikul aastal, mis kinnitab meie pidevat arengut.

Miks peaks tudeng just Teie ettevõttesse praktikale või tööle tulema?

Pakume oma töötajatele:

  • paindlikku tööaega
  • sõbralikku ja töötajat väärtustavat töökeskkonda 
  • erialaseid täiendkoolitusi 
  • rahvusvahelisi projekte ja välislähetusi 
  • motivatsioonipaketti

Kontakt

info@insero.ee

+372 622 9505

www.insero.ee