Starship Technologies

Põhivaldkond: INFOTEHNOLOOGIA

Muud valdkonnad: logistika, mehaanika, robootika

Kontakt

careers@starship.co

Koduleht: http://www.starship.xyz

Ettevõtte väärtused

Starshipi ootame inimesi, kelle jaoks on igast teekonnast midagi õppida ja kes soovivad alati jõuda eesmärgini läbi ühtse meeskonnana töötamise, toetudes olulisele informatsioonile isegi, kui vahel tuleb selleks takistustest üle ronida.

Visioon

Meie eesmärk on muuta elu pisut lihtsamaks ja maagilisemaks, viies pakid sihtpunkti tarkade pakirobotite abiga, muutes seeläbi paigad, kus me elame ja töötame mugavamaks ning keskkonna- ja inimsõbralikumaks. Teame, et suured asjad juhtuvad, kui julged oma mugavustsoonist välja astuda. Seetõttu anname alati endast parima, et jääda eriliseks. Oma teekonnal tuleviku kohaletoimetamisteenuste revolutsiooniliseks muutmiseks vajame ebatavaliselt oskuslikke inimesi. Kas tunned end selles kirjelduses ära? Tere tulemast kohta, mis paneb Sind kasvama!

Töö- ja praktikavõimalused

Meie praktika võimaldab arendada elektroonika-, andmehaldus- ja tarkvaraarenduse oskusi. Pakume ettevõtte siseseid üritusi, pühendunud mentoreid, õppimisvõimalusi ja keskkonda, kus Sind ümbritsevad väga andekad ja lõbusad kolleegid üle kogu maailma, ja palju muud. Praktika võimaluste nimekiri täieneb läbi aasta. Kas soovid paindlikku tööd? Meie roboti operaatori roll on Sinu jaoks!

Statistika

800 meeskonnaliiget 35 erinevast rahvusest (ja me jätkame kasvamist) Oleme lõpetanud üle 2 miljoni autonoomse tarne üle maailma. Starship tegutseb Euroopas ja Ameerika Ühendriikides enam kui 20 asukohas. Tegeleme sellega, mille kohta veel paar aastat tagasi öeldi, et see on võimatu.

Miks peaks tudeng just Teie ettevõttesse praktikale või tööle tulema?

Just praegu on põnevaim aeg meiega liitumiseks, sest kasvame ja laieneme kiires tempos. Meiega saad osa ühest enim kõneainet tekitavast tehnoloogia ettevõttest. Leia lahendused põnevatele väljakutsetele koos tehnikavaldkonna tippudega. Kui äratasime Sinu huvi, siis tule õpi tundma meie roboteid ja inimesi ning aita meil muuta pakirobotite maailma.

Kontakt

careers@starship.co

Koduleht: http://www.starship.xyz