Swedbank PLC

Main field: ECONOMY

Other fields: infotechnology

Contact

Specific questions about a recruitment project please direct to the recruiter shown in the job ad

For general questions: kristiin.koppel@swedbank.ee

Home page: http://www.swedbank.ee/careers

Company values

Open, Simple, Caring

Our vision

Sustainable society with well-managed finances

Job and internship opportunities

Soovime enda juures näha säravaid tegijaid, mistõttu panustame mitmekülgselt järelkasvu ning töötajatele mõeldud arenguvõimaluste loomisesse erinevates valdkondades. Pakume praktikat erinevates valdkondades, alates IT ja andmete valdkonnast, juriidika, personali- ja turunduse valdkonnast ning lõpetades finantsjuhtimise ja analüüsi valdkonnaga. Lisaks korraldame praktikaprogramme Kick Start your career ning Data & Analytics Academy.

Praktika Swedbankis on tasustatud töö, mis annab Sulle võimaluse panna proovile oma teoreetilised teadmised, arendada oma oskusi ning saada praktilist kogemust. Igal aastal liitub Swedbankiga kaheks kuuks kuni aastaks Eestis 50-100 innukat praktikanti. Praktikat on võimalik paindlikult oma õpingutega kombineerida ning see on hea võimalus tööturule sisenemiseks.

Statistics

Oleme suurim pank Eestis – meil on 850 000 era- ja 130 000 äriklienti ning meie turuosa erinevates valdkondades on 30–60%.

Jätkusuutlikkus on Swedbanki äristrateegia keskne osa. Oleme näiteks üks 130-st ÜRO vastutustundliku panganduse põhimõtete asutajatest.

Swedbankis töötab 2510 töötajat 380 erineval ametikohal, sh 1/4 neist tegutsevad IT valdkonnas. 75% meie töötajatest omab kõrgharidust ning keskmine tööstaaž on 11 aastat.

Why should students come to your company for an internship or work?

At Swedbank, we believe that people are our main strength. Our culture is based on respect, openness, and inclusion, where your voice is heard. We support continuous development and motivate you to take charge of your career and find challenges that inspire you. We care about your well-being, providing a sustainable and flexible work environment. As an intern, you will also benefit from our attractive perks. We collaborate closely, guided by our values: open, simple, and caring. All of this is aimed at providing a positive and unique experience – together, we create a better tomorrow.

Contact

Specific questions about a recruitment project please direct to the recruiter shown in the job ad

For general questions: kristiin.koppel@swedbank.ee

Home page: http://www.swedbank.ee/careers